Perhimpunan di Masjid Ubudiah, Kuala Kangsar Perak

Satu perhimpunan besar menyokong Datuk Seri Mohd Nizar Jamaluddin akan diadakan di Masjid Ubudiah, Kuala Kangsar selepas solat Jumaat.

One Response to “Perhimpunan di Masjid Ubudiah, Kuala Kangsar Perak”

  1. ahmad idham Says:

    Satu kerja yang sangat bodoh,biadap,yang pada saya memburukkan nama orang melayu Kuala Kangsar sahaja.Dimana orang-orang cina ,india,benggali dan lain lain lagi yang menyokong kerajaan pakatan di perak. Dimana pula pemimpin pakatan pada masa itu.yang bodoh nya orang yang di impot dari luar bagi tujuan menggangu majlis .

    Jangan nak pertikai kuasa Sultan Nizar sendiri boleh di halau dari Perak kalau Tuanku Berkehendak demiakian. Hormatilah Intitusi Beraja Sikit.

    Anuar Ibrahim macam tidak boleh dipisahkan dari tunjuk Perasaan sejak dialam universiti lagi sampai le sekarang ni.Cuma berehat sikit sewaktu dalam Umno sahaja. Itu pun nyaris Malaysia tak tergadai masa beliau menjadi Pengerusi IMF.

    cari politik yang bersih sikit asyik nak kenakan orang sahaja tapi bila terkena pada diri sendiri marah pulak. Mana boleh macam itu.Salah orang aje nampak salah sendiri macam mana (MAKSUM KE PUN ).


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: